Posita pridstavnice OEBS-a


│ Četvrtak, 09.05.2024. │

Posita pridstavnice OEBS-a


 

U županijskom zdanju somborske varoši, u sridu, 08. maja, upriličena je službena posita pridstavnice OEBS-a Danijele Nenadić koju su ugostili Dejan Parčetić, podpridsidnik Nacionalnog savita bunjevačke nacionalne manjine i pridsidnik UG „Bunjevačko kolo” u Somboru i Aleksandar Bošnjak, podpridsidnik Nacionalnog savita bunjevačke nacionalne manjine i podpridsidnik UG „Bunjevačko kolo”.

OEBS

Tokom razgovora pridstavnika bunjevačke nacionalne zajednice i Danijele Nenadić, pridstavnice OEBS-a, s posebnim akcentom se divanilo o položaju bunjevačke nacionalne zajednice u Republiki Srbiji, pokrajini ko i na teritoriji zapadnobačkog upravnog okruga.

OEBS 1

Radujemo se positi gospođe Nenadić i moramo istać zadovoljstvo da smo prilikom ove posite ostvarili značajne planove i dogovore o budućoj saradnji”, istakli su Parčetić i Bošnjak.

Kako je naglašeno, OEBS za Srbiju se obavezuje da će svesrdno pružit pomoć i podršku bunjevačkoj zajednici u izradi značajne dokumentacije Strategije razvoja bunjevačke nacionalne zajednice u Republiki Srbiji.