UG „Bunjevačko kolo” Sombor - Saopštenje za javnost

Hvala prijatelji

Srida, 07.11.2018.


Udruženje građana „Bunjevačko Kolo” – Sombor, na izbore za Nacionalni savit bunjevačke nacionalne manjine izašlo je samostalno, kao što je to bivalo i u prošlosti. Na izborima 4. novembra, u jednoj neravnopravnoj utakmici, osvojeno je čak 6 mandata. Bunjevačko kolo se osića apsolutnim pobidnikom, zahvaljujući Vama, jer sa osvojenih 6 od 19 mandata, ova lista je ubedljivo najbrojnija grupa u novom nacionalnom Savitu. Preostalih 13 mandata je podiljeno između nekoliko grupacija, koje su, ovaj put, odlučile izaći na izbore zajednički.

predstavljanje kandidata

UG „Bunjevačko Kolo” - Sombor se duboko zahvaljuje svima Vama, koji ste svojim glasom dali podršku našoj listi i našem programu.

Neki naši sugrađani su, na aktuelnim izborima, očigledno zaboravili kako je lipo voliti svoj grad i kako se poštiva sićanje na naše pretke koji su temelje grada stvorili i za njega se borili.

Ali, zahvaljujući Vama, prijatelji dragi i glasovima koje ste nam poklonili, dobili smo moć da se borimo za sve nas Bunjevce, za sve Somborce i naš lipi Ravangrad. Dostojno ćemo zastupati naše zajedničke interese u Nacionalnom savitu, držeći se svih principa iz našeg programa.

Hajdemo od danas skupa graditi lipšu budućnost, za našu dicu i za nas. Vridnim radom, poštovanjem tradicije i kulture, mi ćemo zajedno pozlatiti sutra.