Bockovi novinari na izletu u Baračkoj

BOCKO

Bockovi novinari na izletu u Baračkoj

Izvor: Bunjevački Media Centar       Utorak, 29.8.2017.


Mladi novinari Bockove redakcije su i ove godine 25. avgusta, u organizaciji Bunjevačkog media centra imali prilike da budu nagrađeni sa izletom u Baračku pored Sombora, za svoj trud i rad koji su uložili u dosadašnjem periodu.

TOM 2115 

Imali su prilike da se upoznaju sa ovim zanimljivim izletištem i da nauče nešto novo. Glavni i odgovni urednik lista za mlade „Bocko“, Mirko Bajić je sve prisutne obavistio oko planova rada u narednom periodu oko razvoja ovog lista.

Pored Bockovi mladi novinara koji su došli iz Subotice bili su i prisutni mladi novinari iz Sombora i Čonoplje o kojima je brinila pridsidnica Bunjevačkog media centra iz Sombora Stanislava Lutkić.

Da bi nešto novo naučili i da bi imali možda i nove ideje za pisanje novinski članaka Stipan Budimčević, slamar iz Lemeša im je održo kratku radionicu vezanu za izradu predmeta od slame, oko načina izrade i obrade slame da bi se od nje napravili predivni slamarski eksponati.

Osim radnog dila ovog izleta dica su imala prilike da se upoznaju sa lipotama ovog izletišta, da se druže, sigraju i vozaje čamcem.

T.B.


Video prilog: Bunjevački Media Centar


GALERIJA FOTOGRAFIJA